Гатненська сільська рада 13 липня проведе чергове засідання сесії

3 липня 2017 року о 13:00 годині в залі засідань адміністративної будівлі Гатненської сільської ради відбудеться чергове засідання сесії ради.

Про це йдеться в оголошенні, яке розміщене на офіційному веб-сайті сільради.


На розгляд пленарного засідання винесені питання про затвердження нормативно-правової оцінки земель с. Гатне, затвердження Звіту про виконання бюджету села за 1 півріччя 2017 року, про внесення змін в рішення про затвердження сільського бюджету на 2017 рік, а також земельні та бюджетні питання.

Крім того, як стало відомо “Гатне Інфо”, на засіданні сесії також буде присутня голова Громадської Ради при Києво-Святошинській районній державній адміністрації Квасова Ольга. Вона була ініціатором зустрічі з мешканцями села Гатне на вулиці Інститутській щодо незаконного будівництва АЗС “UPG”. Там вона заявила, що знайде всі методи, щоб побувати на найближчому засіданні депутатів Гатненської сільської ради.

Нагадаємо, Гатненська сільрада в рамках відкритого адміністративного провадження Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини оприлюднила на своєму офіційному веб-сайті плани роботи всіх постійних депутатських комісій та протоколи їх засідань. Поява цього оголошення на офіційному сайті є дещо несподіваною, бо розміщено вперше в розділі сайту “Оголошеня”, так як це має бути. Можливо це реакція на згадане провадження, або реакція на те, що громада села почала останнім часом піднімати це питання на зустрічах.